Цени на СЕО оптимизация

цени за оптимизиране на уебсайтКогато преглеждате цените за СЕО оптимизация и поискате оферта за такава, то е добре да знаете какво точно получавате срещу парите си преди да изберете компания за оптимизация на сайта Ви. Цените на Нов Сайт за Сео оптимизация включват:
– работата на отбор експерти в областта на СЕОто и техните множество успешни проекти.
– достъп до целия работен процес, разработван през годините
– успешна оптимизационна кампания, Нов Сайт е доказан експерт в облатта който превръща Вашата инвестиция в резултати.

ROI което надминава цената на СЕО услугите
Екипът ни от професионалисти в областта на оптимизацията се придържа към неоспоримата истина, че без възвращаемост всяка маркетингова кампания независимо от нейното естество е безсмислена. Ние не смятаме никоя сео кампания за безсмислена, защото стойността на ROI винаги е водеща за нас. Всяка кампания е уникална сама по себе си, затова няма понятие като „средно“ сео. В Нов Сайт знаем, че това което работи добре за една компания може да не работи изобщо за друга и никога няма да се отклоним от това което прави Вашата кампания велика: уникалността.

Започваме със структурата на кампанията за да достигнем определените цели и да се уверим че тя отговаря на Вашите изисквания. Давайте! Поставете летвата високо, предизвикваме ВИ! Ние отдаваме нашия успех на Вашия успех и не се примиряваме с нищо друго освен постигане на резултатите.

С нашата сео оптимизация Вие получавате гаранция за успех в областта на позиционирането в търсачките. В историята на компанията ни цифрите сами говорят за себе си: 100% успеваемост и постигане на поставените резултати.

Как се определя цената?
Цените се определят въз основа на множество фактори. Ние никога не поставяме скрити такси или условия. Бихме желали нашите клиенти да знаят какво точно получават възползвайки се от нашите услуги. Формулата за формиране на цената започва с броя на ключовите думи (или фрази) по които желаете сайта Ви да се позиционира на първа страница с резултатите на търсачките. Всички наши услуги включват почистване на сървъра от излишен и зловреден код, но цената варира в зависимост от това дали ще е нужен допълнителен линк билдинг и създаване на СЕО ориентирано съдържание.

Защо цените са различни за различните фирми?
За съжаление няма установени ценови листи за оптимизацията на сайтове. Това ще рече, че всяка сео компания може да определя самосиндикално цените си. Вашето решение обаче, трябва да се оповава на една дългосрочната стойност на услугите по оптимизация и тяхната възвръщаемост.

Какво трябва да търсим при избора на компания?
Ценообразуването при СЕОто е значително по – труден процес отколкото определянето на цена на услуга за която няма нужда от разнообразни ресурси. Въпреки това ето няколко важни момента на който трябва да обърнем внимание при избора си.

Процесът на една силна СЕО кампания с сложен и доста често е променян в хода й за да отговаря на изискванията на алгоритмите на търсачките. Трябва да сте сигурни, че Вашата компания се адаптира към честите промени и използва най-актуалните СЕО методи. Тъй като всяка компания е различна тя предлага различни услуги и трябва да сте сигурни, че те са подходящи за бизнеса Ви.

Нов Сайт се занимава със СЕО оптимизация много години и разполага с най-добрите специалисти в областта. Въз основа на историята ни и екипът от експерти, сте създали систематичен подход на ценообразуването. Ние сме специалисти що се отнася до търсещите машини и като такива ние знаем колко усилия са необходими за една успешна кампания.

Какво включва цената?
Това което е включено в цените ни са: квалификациите и знанията на нашия екип; историята на нашите кампании; оптимизационният процес който сме усъвършенствали през годините; Всеки един от горепосочените фактори оказва влияние при формирането на цената.

Докато голяма част от компаниите определят цените си въз основа на големината на уебсайта който оптимизирате или въз основа на броя страници, Нов Сайт определя цените си в зависимост от нуждите на Вашия сайт. Нещо повече, когато изберете Нов Сайт за партньор, може да бъдете сигурни, че сайта Ви е в ръцете на професионалисти посветени в света на СЕО-то.

Особености на СЕО оптимизацията
Основата на процеса може да бъде разделена на две главни направления: изграждане на авторитет и доверие в очите на търсещите машини и релевантност на потребителските търсения. Нашата оптимизация е ориентирана към подобряване на сайтовете в двете главни направления по много и различни начини. От създаването на подходящо съдържание през линк билдинга и социалните сигнали до най-добрите практики в създаването на структурата, ние осигуряваме на сайта не само релевантност към индустрията, но и силно доверие.
Всяка компания предлагаща СЕО оптимизация трябва да знае и разпознава значимостта на универсалното и социалното търсене. Под универсално търсене имаме в предвид интеграцията на Гугъл Карти, видеа, новини, снимки и други в резултатите от търсенето. „Типичните” резултати са вече част от миналото и ние осъзнаваме това.

Неоспорима истина е социалността която и двете търсачки Гугъл и Бинг интегрират в своите резултати. Нещо повече, с интегрирането на персонализирани резултати, търсачките става все по – очевидна нуждата от социалност и в кампаниите.