Линк билдинг – цени

Изграждане на връзки за сео оптимизация на уебсайтРазработката на ефективна линк билдинг стратегия е изключително важна при изработката на сайт. Кампаниите правят уебсайта изключително важен и го придвижват нагоре в класациите на търсещите машини.

Как се определя цената на линк билдинга?

НовСайт разделя цените си за услугата в три различни плана, всеки пакет е базиран на ресурси и стратегии които са нужни за да бъде една кампания успешна.
Например: цените за най – агресивния линк билдинг включват допълнителни услуги които не са включение в останалите пакети, линк байтинг, яху отговори и фейсбук промоции.

НовСайт е една от водещите компании в бизнеса с опит от над 10 години, ние създаваме линк билдинг преди останалите фирми все още да предлагат тази услуга.

Това което ни различава от останалите е нашия иновативен и систематичен подход. Въпреки че разполагаме с вътрешни листи за изграждане на мрежи и линкове, ние се стремим да подхождаме индивидуално към всяка една кампания.

Цените ни са базирани на ресурсите и времето което една кампания отнема за да бъдат получени най – качествените линкове към уебсайта Ви.

Каква е стандартната цена на една кампания?

За съжаление няма точно определена цена за линк билдинга. Всяка компания сама определя цените си. Всяка една кампания е специфична и индивидуална и е нужно да бъде определена цена в зависимост от поставените цели.