Поддръжка на уеб сайт. Ново съдържание и коригиране на грешки

Поддръжка и обновяване на уеб сайт

CPanel, DNS, 404, mail quota… нито една от тези думички не Ви говори нищо?
А и не трябва! Оставете грижата за сайта си на нас!

Новият Ви уеб сайт е вече онлайн. Сега той има нужда да бъде поддържан със свежо и интересно съдържание. С честите обновявания на информацията, ще повишите позиционирането на сайта си в търсещите машини, броят на посетителите си и онлайн присъствието на компанията си.

Планът за поддръжка на сайт е ключът към неговия бъдещ успех.

Тъй като интернет технологиите и тенденциите еволюират постоянно, услугата „поддръжка на сайт“ от НовСайт гарантира една модерна визия на уебсайта и бизнеса Ви в интернет.

Как се определя цената за поддръжка?

В зависимост от сложността на уеб сайта с който разполагате, както и обемът на информацията която трябва да бъде обновявана цените за поддръжката варират като започват от 97лв./месец.

Изпратете запитване за цена на поддръжка на сайт!

Друга причина за примамливото предложение за поддръжка на сайтове е онлайн системата на НовСайт. Трябва само да изпратите email на екипът ни и системата автоматично добавя задачата в списъкът за изпълнение на нашите дизайнери и програмисти.

Цялостна поддръжка

Най – доброто признание за един работещ за бизнеса уеб сайт е обратната връзка която той получава от своите потребители. Въпроси, коментари, оплаквания и предложения генерирани от посетителите на уеб сайта, помагат за неговото подобряване. С услугата поддръжка на сайт, Вие може да използвате тази информация за да подобрите присъствието си онлайн.

Обновяване на продукти / услуги

Имате нужда да добавите нови продукти и услуги, да промените цени, да изтриете стари такива? С поддръжката на един актуален лист с продукти и услуги, вашият бизнес ще е винаги ако не с една крачка напред, то поне наравно с конкуренцията.

Онлайн търговия

С предлагането на специални промоции, намаления и други, ще задържите бизнеса и онлайн магазина си на върха. Дългосрочните продажби изискват обновяване и поддръжка на сайт. Постоянната работа по него и добавянето на уникални предложения значително ще подобрят състоянието на онлайн магазина.