С развитието на интернет, дори и в България онлайн магазините започват да придобиват все по – голяма популярност. Рано или късно с напредването на технологиите онлайн търговията ще измести магазините по улиците. Какво предимство дава изработка на сайт онлайн магазин? Нямате разходи по самия магазин, лесно поддържате база данни с клиенти и поръчки, може да обслужвате едновременно по няколко клиента и нямате ограничение на хората които преглеждат вашия магазин едновременно.

Ако допуснем че един офлайн магазин има разходи за: наем ( при условие че помещението не е ваше), ток, вода, то тези разходи при онлайн магазина отсъстват. Друг важен момент е мястото. Колко хора може да побере вашия офлайн магазин? 10? 20? 200? Колкото и да е голям той все пак има някакъв лимит както на хората който могат да разглеждат вашите стоки, така и на броя стоки които може да изложите в него.

Изработка на сайт онлайн магазин Ви дава възможността да предлагате неограничен брой стоки на неограничен брой хора едновременно. Не се колебайте, Вашите конкуренти вече поръчаха изработка на сайт онлайн магазин, а Вие?