Google реклама. Управление на PPC кампании

Създаване и управление на рекламни кампании в GooglePPC рекламата е един от най – добрите начини за промотиране на продукти или услуги. Имате възможност да определите точен бюджет и плащате единствено и само когато даден потребител избере рекламата за да посети сайта ви.

Как се определят цените на управление на Google рекламата?

Цените за управление на рекламна кампания варират в зависимост от бюджета и. Освен самия бюджет, за формиране на крайната цена влияние оказват и допълнителните елементи като ландинг страници, техния дизайн и оптимизирането на конверсиите. Базовата цена за управление на рекламна кампания в Google AdWords e 127 лв. за период от един месец.

Какви са предимствата от избора на Нов Сайт за мениджър на рекламната ви кампания?

Нов Сайт работи в областта на интернет маркетинга от повече от десет години. Ние предлагаме възможността за управление на рекламни кампании в интернет още от зората на тяхното създаване.

Ако сте търсили компания за управление на рекламата Ви в Гугъл, сигурно сте забелязали, че повечето фирми не обявяват цените си на техните сайтове. Тъй като няма как да коментираме логиката в подобни решения, ние ясно обявяваме условията си без ненужни подробности.

Защо да изберем Нов Сайт за менажиране на PPC кампании?

За начало ще разполагате с експерти в областта на управлението на подобен вид реклама сертифицирани от самия рекламодател. Освен това, екипът ни е повече от квалифициран да управлява кампаниите и вашите акаунти тъй като сме постоянно в крак с най – новите промени на различните платформи и използваме най – добрите практики за да постигнем максимален ефект.

Всеки от нашите специалисти използва знанията и опита си за да постигне повишаване на ROI (възвръщане на инвестицията) и оптимизиране на бюджетите.

Нещо повече, фактът че сме признати от самите рекламодатели като сертифицирани специалисти в управлението на рекламни кампании демонстрира възможността и знанията ни да се придържаме към най – новите възможности на платформата. Независимо дали започваме от нулата като планираме вашата Google реклама или управляваме вече съществуваща такава, иновативният ни подход ще ви позволи да извлечете максималното от вашата инвестиция.