Безплатна проверка на вътрешни линкове на сайтНуждата от поддръжка на един уеб сайт се появява от необходимостта за поддръжка на уеб приложенията, нуждата от обновяване на съдържанието за търсещите машини, допълнителните модули за уеб, коригирането на грешки и други.

Ние в Нов Сайт, предлагаме поддръжка на сайт, нещо повече, ние се отнасяме към поддръжката като към създаването на нов уеб сайт  Представете си усилието което потребителите полагат за да търсят информация в търсачките. И от хилядите уеб страници те избират Вашата, но с отварянето на сайта те намират наработещи връзки, стара информация и объркващ дизайн. В този случай, потребителя ще прескочи направо на сайта на конкуренцията. Една изключително неприятна ситуация за Вас и бизнеса Ви. Задължително условие е всички грешки и неточности по един уеб сайт да бъдат изгладени веднага!

Още повече, съществуват хиляди уеб портали ориентирани съм онлайн услугите, продажба на билети, онлайн магазини, хотелски резервационни системи, онлайн разплащателни портали и други, те трябва да работят непрекъснато тъй като едно тяхно прекъсване би оказало сериозно влияние на бизнеса. Нуждата от поддръжка на подобен тип сайтове е още по – осезателна.

Уеб сайт който има наработещи връзки, невярна или остаряла информация, непълно съдържание може да отблъсне потенциалните клиенти. За бизнес който се стреми към растеж е изключително важно да се инвестира в добър уеб сайт и неговата качествена поддръжка.

Нов Сайт.нет предлага ниски цени за поддръжка на сайтове, които покриват всички техни нужди. Ние не само поправяме грешките, но и се стремим към подобряване на съществуващите сайтове които поддържаме.

Свържете се с нас за БЕЗПЛАТНА проверка на вътрешните връзки на сайта Ви!