Създаване на уебсайт с помощта на WordPress

Сайт, базиран върху платформата на WordPressWordPress – уеб базиран софтуер с помощта на който може да създавате красиви сайтове или блогове. WordPress е едновременно безплатен и в същото време безценен.

Основният софтуер е създаден от стотици доброволци, когато сте приключили с него имате възможността да прегледате и хилядите безплатни и платени добавки и дизайни за системата. Над 60 милиона потребители и администратори са изберали платформата за основа на техните сайтове.

Какво точно предлагаме ние?

За да не остане някой заблуден, ние не продаваме, нито предлагаме WordPress. Ние създаваме подходящи дизайни и теми за него. Системата се предлага с няколко безплатни дизайна (така наречените шаблони). За някой цели основата на системата би свършила добра работа, но за някой проекти тя просто не е подходяща. Тук идва и нашата роля, създаваме дизайна по предварително зададените от клиента критерии, т.е. Вие ще получите силата на безплатната платформа под формата на функционалност, като в същото време имате и уникалния дизайн нужен за един бизнес сайт.

Ограничен бюджет? Няма проблем.

1. Минимума който трябва да отделите за работещ уебсайт базиран на wordpress > 0 лв. http://wordpress.com/ Регистрирате се и след няколко минути вече имате работещ сайт.

2. Все пак искате да имате уникално име на сайта, за целта ще Ви е нужен домейн и хостинг. На пазара се предлага доста приличен споделен хостинг за около 50 лв. Домейнът, в зависимост от разширението ще Ви струва между 20 и 80 лв. Ще е нужно и да инсталирате системата на новия си хостинг, не е ядрена физика, но все пак изисква определени знания.

3. Имате хостинг и домейн, но нямате време или не желаете да се занимавате с инсталацията му? Можем да Ви помогнем, цената на посочената услуга е 50лв. времето нужно за изпълнението й между 3 и 60 минути в зависимост от хостинга с който разполагате.

4. Имате хостинг, домейн, инсталирана система, но искате собствен дизайн? Пак можем да Ви помогнем, свържете се с нас за да Ви изпратим безплатна оферта за дизайн на новия Ви уебсайт.